Revansch för U-laget

Efter två raka förluster mot Bunkeflo IF så tog IFK Malmös U-lag en rejäl revansch då det blev seger med 3-1 (2-1) i lördagens träningsmatch. Dzevad Nezirevic (två) och Kristoffer Bertolino (ett) svarade för de gula målen.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Jag tycker att vi gjorde en mycket bra första halvlek, där vi först och främst fick kontroll på mittfältet. Inledningsvis så lyckades vi dock tyvärr inte få in några genombrott bakom deras backlinje, men det blev bättre mot halvlekens slut.

Vårt spel var väldigt disciplinerat och det är ett tecken på att laget mår mycket bra för tillfället. Vi gjorde också ytterst få misstag under matchen och det är resultat av att vi verkligen litar på varandra.

Sedan visste vi att Bunkeflo IF kom med ett riktigt bra lag och att det var en del spelare som vi var tvungna att akta oss för, men jag tycker att vi kontrollerade matchen på ett mycket bra sätt och samtliga spelare gjorde en jättefin insats.

Närmast hoppas jag att vi kan göra en bra träningsvecka. Vi stegrar också intensiteten vad gäller träningsmatcherna. På onsdag spelar vi mot Kosovas A-lag och till helgen är det dags att möta division 3-klubben Stavsten/Ymor.

IFK Malmö – Bunkeflo IF 3-1 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-1 (25) Dzevad Nezirevic, 2-1 (35) Kristoffer Bertolino, 3-1 (75) Dzevad Nezirevic
Varningar: Daniel Weclewicz (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mirza Nezirevic

Mario Djordjevic
Daniel Weclewicz
Guner Alievski
George Safi

Kristoffer Bertolino
Alaa Baker
Mohammed Ibrahim

Kusha Modyr
Dzevad Nezirevic
Abdullah Jassim

Avbytare

Walid Shams (Kusha Modyr 30)
Edis Djugumovic (Walid Shams 70)
Kevin Delgado