Stark insats av P96

Det blev förlust för IFK Malmös P96 i två av söndagens tre matcher i KIK-cupens P95-klass. Men trots nederlagen i slutspelet för grupptvåorna så gjorde "gulingarna" en mycket bra turnering.

Blerim Mullici & Martin Omar Hidel, tränare för IFK Malmös P96:

Vår bästa match var mot Höllviken. Vi spelade bra, rullade bollen och tog också ledningen med 1-0 genom Tarek Bekhar. Med fem minuter kvar av matchen så gjorde Höllviken ett av turneringens snyggaste mål. En av deras spelare cykelsparkade in bollen, mycket snyggt!

Andra matchen spelade vi också bra, men vi släppte in några väl enkla mål. Vi försökte och försökte, men det gick inte som vi ville. Vi skapade chanser, men bolluslingen ville bara in en enda gång för oss i den här matchen.

Tredje matchen mot Genarp var under all kritik. Vi gjorde ingenting rätt och vi var helt enkelt dåliga. Hade vi bara spelat vårt eget spel och rullat bollen som vi kan göra, hade vi också vunnit den här matchen.

Killarna ska dock ha all heder för sin insats. Att komma fyra i B-slutspelet mot ett, två och tre år äldre, är ett mycket bra facit från vår sida. Vi spelade sex matcher i hela turneringen, förlorade tre, vann två och fick oavgjort mot Höllviken. Mycket starkt av killarna!

Slutspel

Grupp 2

IFK Malmö – Höllviken GIF 1 1-1
Mål: Tarek Bekhar (IFK)
Varningar:

Kvarnby IK 2 – IFK Malmö 3-1
Mål: Bassam Ahmad (IFK)
Varningar: Tarek Bekhar (IFK)

Genarps IF – IFK Malmö 2-0
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ

Alexander Pinto

Ahmed Fakhro
Alexander Dobreva
Alexander Ghara
Bassam Ahmad
Edmond Hani
Mansoor Atay
Mustafa Omar
Saber Azizi
Tarek Bekhar
Thomas Kalam
Zakaria Myzar