Inför IFK/HBK – Lilla Torg FF

Förra veckan blev det seger med 5-0 mot Billesholms IK för division 3-klubben IFK Malmö/Håkanstorps BK. Och på fredagen väntar en ny match mot en klubb från fyran, nämligen Lilla Torg FF.

Matchen spelas på Rosengårds Norra IP med avspark klockan 19:00.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Nina Ericsson, Linda Green, Veronica Hansson, Carina Björkqvist, Linn Olsson, Anette Palm, Anna Karlsson, Ida Rahn Johansen, Hanna Svendsen, Hanna Nilsson, Nathali Persson, Jenny Simonsson.

Aktuellt: Den gångna helgen skulle det unga målvaktsförvärvet från Malmö FF, Maria Johansson, ha gjort sin debut i den gula tröjan. Hon blev dock sjuk dagarna före matchen och hennes första match blir därför på lördagen mot Lilla Torg.

Senast mot Billesholm så drabbades Linda Sköldeborn av ett uttänjt ledband i foten och väntas vara borta i åtta veckor. Övriga på skadelistan: Emelie Andersson (knäproblem), Jenny Malmström (ryggproblem) och Maria Pollak (långtidsskadad i knäet).

Spelare som saknas av andra anledningar än skador/sjukdomar är: Anna Arnesson, Emma Dahlstrand, Malin Kjell och Malin Strömstedt.

Truppen är heller ännu inte riktigt spikad då man väntar besked från Gunilla Kettunen.

Zonny Schmuck, tränare i IFK Malmö: