IFK Malmö utklassade Hallands Nation

Om en dryg månad möts de i seriespelet i division 3 Södra. Och kanske var det lite utav en fingervisning man fick se i genrepet där IFK Malmö/Håkanstorps BK utklassade Hallands Nations FF med 7-2 (4-1).

Zonny Schmuck, tränare i IFK Malmö:

Det har känts bra i alla fyra matcher hittills. Visserligen förlorade vi mot Bunkeflo, men vi spelade mycket bra i första halvlek innan vi stuvade om en del i laget. Och nu mot Hallands Nation ägde vi matchen totalt från början till slut.

Hallands Nations FF – IFK Malmö/Håkanstorps BK 2-7 (1-4)

Arena: Klostergårdens IP
Mål: 1-0 (5) Hanna Nenonen, 1-1 (7) Linda Green, 1-2 (21) Hanna Nilsson, 1-3 (34) Självmål, 1-4 (40) Emma Dahlstrand, 1-5 (52) Ida Rahn Johansen, 1-6 (60) Ida Rahn Johansen, 2-6 (67) Alva Malmsten, 2-7 (88) Anette Palm
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Maria Johansson

Emma Dahlstrand
Nina Ericsson
Hanna Svendsen
Jenny Simonsson

Anna Karlsson
Linda Green
Anette Palm
Veronica Hansson

Linn Olsson
Hanna Nilsson

Avbytare

Nathali Persson (Jenny Simonsson 19)
Ida Rahn Johansen (Anna Karlsson 31)
Carina Björkqvist (Nathali Persson 46)
Gunilla Kettunen (Linn Olsson 46)
Linda Carlsson (målvakt, Maria Johansson 46)
Maria Pollak (Hanna Nilsson 46)