För er som ännu inte känner mig heter jag Andreas Matiasson och är nyanställd i IFK Malmö Idrottsallians sedan januari 2007.

Skulle vilja kalla mig utvecklingskonsulent eftersom det är en positiv framåtsträvande titel som säger mycket om det tänk och de visioner jag har för föreningen. Är utbildad idrottsvetare från Malmö Högskola och har en kandidatexamen med inriktning mot sport management.

Är man dessutom född "gul" så känns det naturligtvis extra inspirerande att få möjligheten att jobba med att utveckla och förbättra klubben med allt vad det innebär.

Jag delar vår ordförandes vision om att vi ska satsa på de unga, jobba i vårt eget tempo och förstärka det vi har för att sedan ta oss upp till nästa pinnhål, både sportsligt och organisatoriskt.

Vidare är Ann-Louise Wallström återanställd som kanslist vilket känns tryggt med tanke på hennes erfarenhet kring idrottsföreningars förvaltning.

Ann-Louise har jobbat inom IFK i sex år, först ute på Kirsebergs Idrottshall där det gamla kansliet var beläget, men är nu tillsammans med undertecknad stationerad på Malmö Stadion.

Vi vill verka för att bistå och underlätta för alla föreningens intressenter såväl lagen och dess ledare, medlemmar samt samarbetspartners.

Heja "di gule"!
Andreas & Ann-Louise