Inför IFK Malmö – Hammarby IF

Om det inte var drömlottning så var det åtminstone snudd på det då division 1-nykomlingen IFK Malmö lottades mot allsvenska Hammarby IF i Svenska Cupens andra omgång. Och på torsdagen är det dags för avspark på Malmö IP.

Truppen: Niclas Jeppson, Mirza Nezirevic – Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Magnus Bönnemark, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Robin Nilsson Bogdanovic, Joakim Persson, André Grabowski, Ali Jasim, Ahmedin Sudic.

Aktuellt: En bristning i ljumsken tvingar IFK-målvakten Magnus Ringdahl att avstå torsdagens match i Svenska Cupen. Ringdahl drabbades av skadan i samband med premiären mot Ängelholm och det är även tveksamt om han kan spela till helgen.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Det är inspirerande för de killarna som ska spela och det ska bara bli kul för dem att mäta sina krafter med ett lag från allsvenskan och dessutom ett lag som låg i toppen ifjol.

Vi ska spela på ungefär samma sätt som mot Ängelholm, fast vilka gubbar som gör det vet jag inte. Viktigast är att vi får ett bra resultat med oss från matchen även om allt fokus självklart ligger på söndagens match mot Kristianstad.