2-12 för P92/P94

Utan en enda P92-spelare med på planen så var söndagens match för IFK Malmös P94 i P15 Sydvästra grupp C mest till för att lära. Rent resultatmässigt var nämligen "gulingarna" chanslösa mot Kulladals FF och föll med 2-12 (2-6).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var faktiskt ganska likt Södra Sandby-matchen, fast ändå inte eftersom vi gjorde en betydligt bättre match den här gången. Nu skapade vi en del chanser och framförallt perioden där vi gick från 0-4 till 2-4 i matchen var bra från vår sida.

Under den perioden tog vi dock ut oss fullständigt. Kulladal kunde sedan göra ytterligare två mål före halvtidsvilan och andra halvlek var det spel mot ett mål. Men det vi ska ta med oss är att killarna kämpade bra under hela matchen.

IFK Malmö 2 – Kulladals FF 2-12 (2-6)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Tommy Thell, Malmö
Mål: Kevin Weclewicz, Mahmod Iskandarani (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mikael Szurpita

Hassan Famiei
Vladimir Cvjetkovic
Liridon Capric
Jones Ahmad

Dino Heldic
Mustafa Alaibi
Safet Besic

Kevin Weclewicz
Blend Faniq
Lejotrim Peci

Avbytare

Josef Fakhro
Leonardo Södergren
Mahmod Iskandarani
Wissam El Habbet
Haris Hakimi (målvakt)