P94 föll på första halvlek

Så länge IFK Malmös P94 spelade 4-3-3 så såg det inte mycket ut för världen. Ett byte i paus till 4-4-2 gav dock resultat för "di gule" som vann andra halvlek med 2-1, men förlorade matchen mot Torna Hällestads IF i P14 Sydvästra grupp A med 2-4.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Den här gången bestämde vi oss för att åter prova 4-3-3, men det gick inte alls bra. Vi hade stundtals alldeles för stora avstånd mellan lagdelarna och Torna Hällestad kunde göra tre mål på oss i den första halvleken.

Sedan till den andra halvleken så bytte vi tillbaka till mer trygga 4-4-2. Nu fick vi betydligt bättre ordning på spelet och kröp närmare Torna Hällestad. Lite synd bara att vi inte startade på det viset för då hade vi mycket väl kunnat vinna den här matchen.

IFK Malmö – Torna Hällestads IF 2-4 (0-3)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Serif Hakimi, Malmö
Mål: Blend Faniq, Kevin Weclewicz (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Haris Hakimi

Amko Alic
Vladimir Cvjetkovic
Wissam El Habbet
Jones Ahmad

Dino Heldic
Leonardo Södergren
Safet Besic

Josef Fakhro
Mahmod Iskandarani
Kevin Weclewicz

Avbytare

Blend Faniq
Hassan Famiei
Mustafa Alaibi
Viktor Skara