P96-2 körde över Liria

IFK Malmös P96-2 fortsätter att utklassa sina motståndare i P11 Malmö grupp E. På lördagen var det Liria IF som besegrades med 11-4 (4-2) och därmed toppar "di gule" serien med full pott efter tre omgångar.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en bra match som grabbarna gjorde. De kämpade väl och gjorde mycket vackra spelmål. Vårt nyförvärv Afsal "Affe" Sangin, som spelat i FC Malmö, gjorde sin första match och var mycket bra, samt att han fick göra mål efter en säker straffspark.

Mansoor Atay var där han skulle vara och fick göra tre mål, men det kunde ha blivit fler fullträffar från hans sida. Saber Azizi och Tarek Bekhar gjorde matchens finaste mål, då de båda fick på varsitt utmärkt skott från halva plan som gick rätt in i målet.

Tre raka segrar, 28 gjorda mål och endast sex insläppta mål, talar sitt tydliga språk. Och spelmässigt ser det också bara bättre och bättre ut för varje match.

IFK Malmö 2 – Liria IF 11-4 (4-2)

Arena: Malmö IP
Domare: Martin Omar Hidel, Malmö
Mål: Mansoor Atay 3, Tarek Bekhar 3, Saber Azizi 2, Afsal Sangin (straff), Ahmed Fakhro, Alexander Dobreva (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Emil Svensson
Zakaria Myzar
Saber Azizi

Afsal Sangin
Mansoor Atay
Milad Naderi Nabi

Avbytare

Ahmed Fakhro
Alexander Dobreva
Benhur Menghis
Max Persson
Mohamed Abduabdalla
Tarek Bekhar