Inför Lunds BoIS – IFK Malmö

Första steget mot en plats i nästa års Svenska Cupen ska tas för division 1-klubben IFK Malmö då man på tisdagen går in i distriktsmästerskapets tredje omgång. Allt annat än en seger mot Lunds BoIS från femman är att betrakta som en sensation.

Startelvan (4-4-2): Magnus Ringdahl – Jimmie Hermansen, Kristoffer Bertolino, Niklas Hansson, Ahmedin Sudic – Jeton Krasniqi, Azeem Razwan, Zoran Jovanovic, Blerim Mullici – Edin Cakovic, Dzevad Nezirevic. Avbytare: André Grabowski, Joakim Persson, Magnus Bönnemark, Robin Nilsson Bogdanovic, Niclas Jeppson (målvakt).

Aktuellt: En kvartett gula spelare, Ali Jasim, Daniel Jovanovic, Jörgen Svensson och Michal Aksamit, får stå över tisdagens match i distriktsmästerskapet mot division 5-klubben Lunds BoIS.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Jag förväntar mig att vi går vidare, men det går inte bara att sätta ut skorna för då är vi inget bra fotbollslag. Är vi bara koncentrerade och gör vad vi ska så bör det inte vara några problem alls att vinna.