Förlust för decimerat P94

Det var inga goda förutsättningar för IFK Malmös P94 att vinna lördagens match i P14 Sydvästra grupp A. Och med fyra tongivande spelare borta så blev Kyrkheddinge IF mycket riktigt för tufft för "di gule" som föll med 1-3 (0-2).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Fyra tongivande spelare, Dino Heldic, Mikael Szurpita, Semir Sacirovic och Vladimir Cvjetkovic, hade lämnat återbud på morgonen. Och utan dessa fick vi det givetvis svårt mot ett Kyrkheddinge som hade några riktigt långa killar.

Vi inledde ändå matchen på ett bra sätt då vi skapade flera klara målchanser och hade ett stort bollinnehav. De fick dock upp självförtroendet i takt med att vi missade och de kunde kontra in ett, samt göra ett mål på en fast situation i slutet av halvleken.

Sedan blev det givetvis svårt att komma tillbaka, men vi lyckades reducera till 1-2 bara för att strax därefter se dem göra 1-3 på en fast situation. Ett mål som definitivt stängde igen den här matchen.

Kyrkheddinge IF – IFK Malmö 3-1 (2-0)

Arena: Södra IP
Mål: Blend Faniq (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Hassan Famiei
Amko Alic
Liridon Capric
Jones Ahmad

Mahmod Iskandarani
Leonardo Södergren
Josef Fakhro
Blend Faniq

Kevin Weclewicz
Lejotrim Peci

Avbytare

Mustafa Alaibi
Safet Besic
Viktor Skara
Wissam El Habbet