Inför Hallands Nations FF – Håkanstorp/IFK Malmö

Starten på division 3 Södra har bjudit på den ena besvikelsen efter den andra av favoriten Håkanstorp/IFK Malmö. Och på lördagen är det en ny måstematch, borta mot Hallands Nations FF, som "di gule" besegrade med hela 7-2 i genrepet inför premiären.

Matchen, som spelas på Klostergårdens IP, har avspark klockan 11:00.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Nina Ericsson, Carina Björkqvist, Emma Dahlstrand, Linda Sköldeborn, Lina Ericsson, Linda Green, Veronica Hansson, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Linn Olsson, Ida Rahn Johansen, Nathali Persson.

Aktuellt: Unge försvararen Nathali Persson bestämde sig för att sluta i Håkanstorp/IFK Malmö efter bortamatchen mot IFK Trelleborg. Det tog inte särskilt lång tid innan hon var tillbaka i träning och Nathali är även uttagen till helgens match.

Linn Olsson och målvakten Maria Johansson var borta senast, men spelar mot Hallands Nation. Saknas gör däremot Camilla Bergström (jobbar), Jenny Simonsson och Gunilla Kettunen (båda privata skäl), Hanna Svendsen (semester) och Maria Pollak (knäskadad).