Struken match för U-laget

Då Öja FF har utgått från juniorserien division 2 Södra så räknas inte resultaten i deras matcher. Men ifkmalmo.com tyckte ändå att det kunde vara kul att spara referatet från när IFK Malmö mötte dem den 28 april.

2007-04-28
U-laget bjöd på målfest

Det rådde en enorm klasskillnad då IFK Malmös U-lag och Öja FF på lördagen möttes i juniorserien division 2. "Gulingarna" var på ett mycket bra spelhumör och vann matchen med utklassningssiffrorna 12-1 (5-1).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi dödade matchen under de första tio minuterna då vi spelade en väldigt fantasifull och teknikrik anfallsfotboll. Det var många fina kombinationer som gjorde att vi var väldigt effektiva och efter det så hade vi huvudrollen även under de resterande 70 minuterna.

När man leder med stora siffror så är det lätt att slappna av, men fram till 9-1 så höll vi ett högt tempo. Framförallt hade vi ett snabbt passningsspel med få tillslag, vilket annars är svårt att ha mot lag som är mycket sämre.

IFK Malmö – Öja FF 12-1 (5-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Almir Nukic, Malmö
Mål: Dzevad Nezirevic 4, Abdullah Jassim, Alaa Baker, Aljosa Remetic, George Safi, Max Rogersson, Mohammed Ibrahim, Tobias Rosenlind, Walid Shams (IFK)
Varningar: Alaa Baker, Max Rogersson (IFK)
Utvisningar: Mohammed Kahidani (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mohammed Kahidani

Mario Djordjevic
Kristoffer Bertolino
Mohammed Ibrahim
George Safi

Tobias Rosenlind
Alaa Baker
Edis Djugumovic

Aljosa Remetic
Dzevad Nezirevic
Walid Shams

Avbytare

Abdullah Jassim (Aljosa Remetic 60)
Max Rogersson (Mario Djordjevic 60)
Martin Sosa (Mohammed Ibrahim 70)