En match extra för Zoran Jovanovic

IFK Malmös Zoran Jovanovic drog på sig en grov utvisning i bortamatchen mot FC Trollhättan den 1 maj. Och på onsdagen kom den slutgiltiga domen där det blev en match utöver den obligatoriska avstängningen.

Ett straff som han får avtjäna i söndagens toppmatch borta mot tabelltrean Skövde AIK. Och med Srdjan Remetic kvar på skadelistan (bristning i låret) är den stora frågan vem som ska spela bredvid Joakim Persson på innermittfältet.

– Vi hade inte precis räknat med att kunna använda honom, så domen var väntad. Det gör dock inte situationen lättare, utan vi behöver ett par dagar för att fundera ut en lösning, säger Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Efter några dagars vila ska målvakten Niclas Jeppson, som fick en armbåge i huvudet och sedermera tvingades bryta matchen mot Qviding FIF, kunna vara tillbaka i full träning på torsdagen.