P96-2 tillbaka som vinnare

För två veckor sedan tappade IFK Malmös P96-2 sina första poäng i P11 Malmö grupp E då det endast blev oavgjort mot BK Vången. Efter uppehållet förra helgen så var "di gule" tillbaka som vinnare då man på lördagen utklassade Eriksfälts FF 2 med 10-1 (4-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi spelade bra fotboll och rullade bollen mycket bra under hela matchen. Det hade inte gått mer än 20 sekunder innan Mansoor Atay gav oss ledningen. Roligt var det också att målvakten Jones El Jabali fick göra mål efter en straff som Tarek Bekhar ordnat fram.

Men matchens finaste mål kom från Bassam Ahmad. Efter ett precist inlägg från Tarek Behkar så mötte Bassam bollen med en mycket fin volley som målvakten i Eriksfälts FF inte hann se förrän han plockade ut bollen ur målet.

Det var en mycket bra match av samtliga spelare och vi är oerhört nöjda med vad de presterade i dagens match.

IFK Malmö 2 – Eriksfälts FF 2 10-1 (4-1)

Arena: Malmö IP
Domare: Martin Omar Hidel, Malmö
Mål: Bassam Ahmad 3, Mansoor Atay 2, Afsal Sangin, Ahmed Fakhro, Alexander Dobreva, Jones El Jabali (straff), Tarek Bekhar (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Emil Svensson
Zakaria Myzar
Emir Rahman

Afsal Sangin
Mansoor Atay
Alexander Dobreva

Avbytare

Ahmed Fakhro
Bassam Ahmad
Benhur Menghis
Max Persson
Milad Naderi Nabi
Tarek Bekhar