Grabowski skadad – Sali tar timeout

18-årige André Grabowski har inte haft det lätt sedan han kom till IFK Malmö i vintras. Endast fem inhopp i serien och nu är också resten av säsongen förstörd sedan han fått en spricka i foten i förra veckans MM-match mot Vintrie IK.

– Han kom till oss på träningen i tisdags och var gipsad från stortån upp till knävecket. Jag är ju ingen läkare, men trodde faktiskt inte att det skulle vara så allvarligt, berättar Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Sedan tidigare är lagkaptenen Martin Abrahamsson korsbandsskadad och nu har också 20-årige försvararen Lirim Sali, som har haft stora skadebekymmer under våren, valt att ta en timeout från fotbollen.

– Visst har varken André eller Lirim spelat särskilt mycket, men räknar man från truppen som började säsongen så är vi redan tre man kort och det måste vi försöka ersätta på något vis, förklarar Jonas Danielsson.