Inför Ängelholms FF – IFK Malmö

Det stora målet i distriktsmästerskapet var att kvalificera sig för Svenska Cupen. Och då det målet är uppfyllt så väljer division 1-klubben IFK Malmö att bara ha med fyra A-lagsspelare i onsdagens kvartsfinal mot seriekollegan Ängelholms FF.

Startelvan (4-4-2): Mirza Nezirevic – Guner Alievski, Daniel Weclewicz, Cliff Berger, Jimmie Hermansen – Srdjan Remetic, Mohammad Ibrahim, Azeem Razwan, George Safi – Dzevad Nezirevic, Robin Nilsson Bogdanovic. Avbytare: Alaa Baker, Aljosa Remetic, Tobias Rosenlind, Toni Parlov, Walid Shams.

Aktuellt: Jimmie Hermansen, Srdjan Remetic, Azeem Razwan och Robin Nilsson Bogdanovic är de enda A-lagsspelarna i DM-kvartsfinalen mot Ängelholm. Övriga spelare kommer från U-laget.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: Det har varit en bra träningsvecka och det ska bli spännande att få spela DM. Vi känner dock absolut ingen press att vinna, utan vi ska bara gå ut, ha roligt och förhoppningsvis lära oss en del av matchen.