0-2 blev 3-2 för reserverna

IFK Malmös B/U-lag fick inte alls någon bra start på torsdagens hemmamatch mot Kristianstads FF i reservlagsserien division 1 Elit. Men "di gule" kom igen starkt och vände underläge 0-2 till seger med 3-2.

Martin Abrahamsson, ansvarig för IFK Malmös B-lag:

Vi gjorde en bra insats, men sedan vet jag inte om det blöta underlaget ställde till det lite grann vid våra baklängesmål. Deras två mål var bjudningar av oss på egen planhalva efter felbeslut, vilket var lite onödigt då vi skapade en hel del chanser själva.

Sedan i andra halvlek så ändrade vi om lite i spelet. Vi spela lite rakare och det gav också utdelning. På så sätt började vi vinna boll och kunde rulla runt, så insatsen efter pausvilan var riktigt bra.

Det fanns vissa som gjorde individuella misstag, men de vet säkert om det själva. Jag vill istället ge beröm till hela kollektivet då de ställde upp för varandra på ett ypperligt sätt. Alla jobbade verkligen för alla och det var roligt att se.

IFK Malmö – Kristianstads FF 3-2 (1-2)

Arena: Hästhagens IP
Domare: Zoran Manojlovic, Malmö, John Gunnarsson, Malmö, Ion Ivan, Malmö
Mål: 1-2 (25) George Safi, 2-2 (52) Dzevad Nezirevic, 3-2 (81) Jimmie Hermansen
Varningar: Alaa Baker, Azeem Razwan, George Safi (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mirza Nezirevic

Guner Alievski
Niklas Hansson
Cliff Berger
Azeem Razwan

Jimmie Hermansen
Alaa Baker
Mohammad Ibrahim
George Safi

Dzevad Nezirevic
Robin Nilsson Bogdanovic

Avbytare

Lirim Sali (Cliff Berger 63)
Tobias Rosenlind (Mohammad Ibrahim 70)
Walid Shams (George Safi 70)