Inför Håkanstorp/IFK Malmö – Hallands Nations FF

Det är nu i stort sett kört för Håkanstorp/IFK Malmö att nå en kvalplats till division 2. "Gulingarna" ska dock göra sitt bästa för att göra en bra avslutning och på söndagen är det Hallands Nations FF som står för motståndet.

Matchen, som spelas på Rosengårds Norra IP, har avspark klockan 13:00.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Emma Dahlstrand, Nathali Persson, Veronica Hansson, Nina Ericsson, Anette Palm, Carina Björkqvist, Linda Green, Hanna Nilsson, Ida Rahn Johansen.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Besvikelsen var oerhört stor efter vår förlustmatch mot Skurups AIF, men veckans träningar har ändå varit bra och stämningen i laget är verkligen på topp.

Tyvärr har vi några skador och förkylningar i truppen vilket gör att vi bara har 13 spelare att tillgå på söndag. Hanna Nilsson visar sitt stora hjärta för laget och kommer hem från Göteborg för att spela.

Vi har så många spelare som har rätt inställning, därför är jag övertygad att vi kommer att göra en bra match på söndag.