P96-2 föll mot Kulladals FF

IFK Malmös P96-2 fick på fredagen inkassera sin första förlust i P11 Malmö grupp C. Utan någon riktig målvakt och flera ordinarie spelare borta så blev Kulladals FF 1 för tufft för "gulingarna" som föll med hela 1-6 (0-2).

Omar Hidel, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Under de fem första minuterna, då vi rullade bollen bra och fick till några halvchanser, så såg det lovande ut. Men efter det tog Kulladal över totalt. Vi var stillastående och hade ingen kommunikation alls i laget, så de kunde rulla ut oss enligt konstens alla regler.

Kulladals FF 1 – IFK Malmö 2 6-1 (2-0)

Arena: Kulladals IP
Mål: Abdul Fathi (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Saber Azizi

Emir Rahman
Valon Krasniqi
Mohamed Abduabdalla

Thomas Kalam
Mustafa Omar
Abdul Fathi

Avbytare

Benhur Menghis
Khaled Abdul Rahim
Mansoor Atay
Zakaria Myzar