Inför Team Sandby IF – Håkanstorp/IFK Malmö

Så länge minsta lilla chans finns att nå kval så tänker division 3-klubben Håkanstorp/IFK Malmö kämpa för det. "Di gule" har dock inte på något sätt ett lätt restprogram och på söndagen möter man Team Sandby IF på bortaplan.

Matchen, som spelas på Södra Sandby IP, har avspark klockan 13:00.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Nina Ericsson, Carina Björkqvist, Veronica Hansson, Anette Palm, Linda Green, Ida Rahn Johansen, Lina Ericsson, Linn Olsson, Isabell Bohlin, Jenny Bohlin, Camilla Bergström.

Aktuellt: Både Emma Dahlstrand och Nathali Persson missar matchen på grund av en skolresa. Hanna Nilsson kommer heller inte hem från Göteborg och Jenny Simonsson är skadad.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: På söndag står vi inför en tuff match. Våra motståndare överraskade senast med att klart besegra topplaget Skurup. Tyvärr har vi också några borta, men vi har en bred trupp så vi ändå kan ställa upp med ett bra lag.

Vi är fullt medvetna att om vi ska greppa det lilla halmstrå som finns för ett kvalspel, så gäller det att vinna på söndag.