P96-2 avslutade med förlust

Tio dagar efter vad som var tänkt så fick IFK Malmös P96-2 på tisdagen avsluta seriespelet i P11 Malmö grupp C. Och då det blev förlust med 1-4 (1-2) borta mot Eriksfälts FF 1 så slutade "gulingarna" på en fjärdeplats i tabellen.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det går inte att på något sätt vara missnöjd med killarna som trots förlusten hade det roligt ute på planen. Vi spelade bra, men förlorade tyvärr mot ett för dagen bättre lag, som var väl värda att vinna.

Eriksfälts FF 1 – IFK Malmö 2 4-1 (2-1)

Arena: Lindeborgs IP, grus
Domare: Martin Nerbring, Malmö
Mål: Bassam Ahmad (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Thomas Kalam
Zakaria Myzar
Mohamed Abduabdalla

Jeton Krasniqi
Mansoor Atay
Bassam Ahmad

Avbytare

Benhur Menghis
Khaled Abdul Rahim
Khaled El Jabali