Notiser: Två nya lag

Korta nyheter om ungdomsfotbollen i IFK Malmö.

  • Förutom den nya fotbollsskolan så har IFK Malmö även startat ett P93- och ett P97-lag. De äldre tränar tills vidare tillsammans med P92, medan de yngre tränas av 20-årige Serkan Yalcin, som tidigare har varit ungdomsspelare i klubben.
  • Thomas Green, tidigare i Lilla Torg FF, är ny huvudtränare i P95 där han har ersatt Andres Delgadillo. Green har också fått två assisterande tränare. Pierre Ferreira har flyttat över från P94 och Robert Sörensson har han själv plockat med sig från Lilla Torg.
  • Semsi Rahman, P95:s lagledare de två senaste säsongerna, har bytt lag inom klubben. Hädanefter är det i P96, där den yngre sonen Emir spelar, som han ska hjälpa till med de administrativa sysslorna.
  • Under veckan så har ungdomslagen fått sina nya träningstider fastställda. Tiderna som börjar gälla på måndag den 15 oktober och preliminärt sträcker sig till den 12 november finns att hitta på respektive lagsida.