P96 utslaget direkt i TFF-cupen

IFK Malmös P96 räckte inte riktigt till för att gå vidare från gruppspelet i TFF-cupens P95-klass. Den gula prestationen mot ett år äldre spelare var dock fullt godkänd. En vinst, en oavgjord match och en förlust, blev facit.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi fick reda på att vi skulle spela först klockan 13:30 idag och då fick jag börja ringa runt för att kunna få ihop ett starkt lag. Det lyckades och vi spelade riktigt bra, men tyvärr så räckte det inte för att gå vidare från gruppspelet.

Det var dock inte alldeles långt borta. Med tjugo sekunder kvar av den första matchen mot Klågerups GIF:s förstalag hade Tarek Bekar ett bra läge som kunde ha gett oss segern, men vi fick tyvärr nöja oss med 1-1.

Däremot var vi inte alls med i matchen mot IFK Trelleborg där vi förlorade med hela 0-6. Det är dock sådant som händer när de andra är ett år äldre och starkare, men vi gjorde i varje fall så gott vi kunde.

Den sista matchen mot BK Olympic 2 gällde inte mer än äran. Grabbarna ville i vilket fall som helst visa att de kan rulla boll och vann till slut matchen med 3-1.

All heder till grabbarna som spelade underbart idag. Dagens matcher var dock bara som en uppvärmning för oss och det är imorgon, då vi spelar i vår egen klass i TFF-cupen, som det verkligen gäller.

Gruppspel

Grupp 3

Klågerups GIF 1 – IFK Malmö 1-1
Mål: 0-1 Valon Krasniqi
Varningar:

IFK Malmö – IFK Trelleborg 1 0-6
Mål:
Varningar:

IFK Malmö – BK Olympic 2 3-1
Mål: 1-1 Tarek Bekar, 2-1 Ahmed Fakhro, 3-1 Bassam Ahmad
Varningar: Emir Rahman (IFK)

IFK MALMÖ

Alexander Pinto

Ahmed Fakhro
Bassam Ahmad
Emir Rahman
Saber Azizi
Tarek Bekar
Thomas Kalam
Valon Krasniqi
Yousef El Beyrouti