P94 besegrade Landskrona BoIS

Under de närmaste månaderna är det få helger som är fria från inomhusspel. För att få lite omväxling valde IFK Malmös P94 därför att på söndagen spela en träningsmatch mot Landskrona BoIS som också besegrades med 4-1 (2-1).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Om man bortser från fem minuter i början av matchen, där de stack upp och gjorde 1-0, var det vår match. Under resterande tid var det i stort sett spel mot ett mål och segern var faktiskt i underkant.

Det var riktigt roligt att se vilken fin fotboll killarna kunde prestera på konstgräset i Landskrona. Vi rullade bollen längs marken med ett till två tillslag och vi hade inte en enda långboll eller rensning under matchens 60 minuter.

Landskrona BoIS – IFK Malmö 1-4 (1-2)

Arena: Landskrona IP, konstgräs
Mål: Blend Faniq 2, Dino Heldic, Kevic Weclewicz (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Amko Alic
Vladimir Cvjetkovic
Wisam Elhabet
Jones Ahmad

Blend Faniq
Dino Heldic
Hamlet Svedin
Kevin Weclewicz

Ljeutrim Peci
Youssef Fakhro

Avbytare

Hassan Samiei
Leonardo Södergren
Liridon Capric
Mohamed Bekar
Mouhammed Dhaini
Mustafa Alaibi
Viktor Skara