P97 utslaget med hedern i behåll

Redan efter tre träningar tillsammans spelade IFK Malmös P97 på lördagen i Olympic Cup. Det blev två förluster, varav en tvåsiffrig mot Malmö FF 1, men också en oavgjord match, 2-2, mot Heleneholms SK 1.

Pierre Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Jag tycker faktiskt att grabbarna gjorde bra ifrån sig. Vi har trots allt bara tränat tillsammans tre gånger sedan vi började, är således ett helt nytt lag och killarna spelade sina första tre matcher idag.

Samtliga spelare kämpade dock på bra, spelade verkligen med hjärtat och gav aldrig upp. Resultaten visar bara att vi är ett nytt och inte särskilt samspelt lag, som jag hoppas att det ska gå bättre för redan i nästa turnering.

Gruppspel

Grupp 1

IFK Malmö – Malmö FF 1 0-11
Mål:
Varningar:

Heleneholms SK 1 – IFK Malmö 2-2
Mål: 2-1 (10) Ahmed Fakhro, 2-2 (13) Ahmed Fakhro
Varningar:

Häljarps IF – IFK Malmö 2-0
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ

Farid Razwan

Mehdi Al Kurati
Khaled Abdul Rahim
Alexander Dobreva
Misike Szeregnyi
Kevin Hoxhaj
Mahmod Tamim
Josef Alahamadani
Ahmed Fakhro