P92 kvartsfinalföll i Olympic Cup

IFK Malmös P92 fick lämna Olympic Cup efter bara en match på söndagen. "Gulingarna" var alldeles för ineffektiva i kvartsfinalen mot Eskilsminne IF där man till slut föll med uddamålet, 1-2.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Man får faktiskt ta det för vad det är och vi kom heller inte till start med vårt absolut bästa lag. Bara för att se vad vi har att jobba med framöver valde jag att prova en del nya spelare och det kommer jag även att göra i Tomtecupen.

Jag tycker därför att vi helt klart överträffade förväntningarna. Faktiskt trodde jag inte ens att vi skulle gå vidare från gruppspelet, men killarna överraskade mig positivt genom att ta sig till ända kvartsfinal.

Det var inte heller långt borta att vi hade gått till semifinal, men Eskilsminne vann kvartsfinalen med uddamålet, 2-1. Tyvärr skänkte vi i stort sett bort båda målen och de utnyttjade sina chanser till max, samtidigt som vi missade våra chanser.

Slutspel

Kvartsfinal

IFK Malmö – Eskilsminne IF 1-2
Mål: 1-1 Jonathan Johansson
Varningar:

IFK MALMÖ

Nerin Setic

Amar Drljevic
Andreas Kiriazidif
Danne Johansson
Dennis Zivkovic
Emanuel Frimpong
Jonathan Johansson
Milos Nikolic
Rustam Noorzi