Etablerad i P91-landslaget och nu tillhör Edis Djugumovic Àven officiellt IFK Malmös A-trupp. Under tisdagen skrev han efter en dryg mÄnads betÀnketid pÄ kontraktet som gör honom till gul spelare 2008, med option Àven för 2009.

– Han ville ha det sĂ„ Ă€ven om vi givetvis helst hade fĂ„tt honom att skriva pĂ„ för tre Ă„r. Vi Ă€r i vilket fall som helst glada över att fĂ„ behĂ„lla Edis dĂ„ det Ă€r en mycket lovande spelare, berĂ€ttar Andreas Matiasson, utvecklingskonsulent i IFK Malmö, till ifkmalmo.com

Det senaste Äret var mycket framgÄngsrikt för Edis Djugumovic som förutom regelbundet spel i P91-landslaget Àven fick debutera i "di gules" A-lag. Han spelade en halvlek i MM och gjorde ett inhopp pÄ 17 minuter i division 1-matchen borta mot Kristianstads FF.

Edis Djugumovic Àr den fjÀrde spelaren frÄn U-laget som flyttas upp i A-truppen inför den kommande sÀsongen. Sedan tidigare Àr det klart att Dzevad Nezirevic, George Safi och Kristoffer Bertolino spelar i klubben de nÀrmaste tre Ären.