Segrarna korade i Kanarie Cup

Strax före 19:30 på söndagskvällen spelades den sista matchen i årets Kanarie Cup. Efter sex dagars spel under två veckoslut stod tre föreningar som segrare i de fyra klasserna. LB07 tog hem P90 och P92, medan Kulladals FF segrade i P94 och Kvarnby IK i P96.

För arrangerande IFK Malmö gick det betydligt sämre än väntat i söndagens slutspel. Sju lag var kvalificerade till kvartsfinal, men endast ett lag, P90-1, lyckades ta sig hela vägen till final.

Finalerna

P90

LB07 – IFK Malmö 1 2-1 (2-0)
Mål: Fredrik Blad, Norlla Amiri (LB07), Tobias Rosenlind (IFK)

Åldersklassens bäste spelare: Ali Burrniku (IFK)

LB07:s segrande lag: Norlla Amiri, André Holmqvist, Mattias Folkeson, Sebastian Pihl, Andreas Olsson, Martin Holm, Robin Olsen, Kevin Hörqvist, Fredrik Blad, Jonathan Karlsen, Mike Herbst, Johan Olsson. Ledare: Christian Lindh (tränare) och Mikael Svensson (tränare).

P92

LB07 – Oxie IF 2-1 (1-0) e.fl.
Mål: Andreas Åkerlund, Elbasan Seljmani (LB07), Martin Wandegren (OIF)

Åldersklassens bäste spelare: Tobias Uddenäs (OIF)

LB07:s segrande lag: Henrik Bäckström, Daniel Cedergren, Jonathan Grimberg, Nils Heingård, Martin Helgesson, Tobias Karlsson, Michael Reslow, Andreas Åkerlund, Elbasan Seljmani, Tobias Ljunggren, Alen Borcak, Tibor Cica, Nemanja Lekonic, Tobias Pålsson. Ledare: Mikael Svensson (tränare) och Hans Bäckström (lagledare).

P94

Helsingborgs IF – Kulladals FF 1-5 (1-3)
Mål: Albert Berisha (HIF), Drilon Fana 2, Arbnor Queriqi, Christoffer Bengtsson, Emil Gombos (KFF)

Åldersklassens bäste spelare: Tim Frederiksen (KFF)

Kulladals FF:s segrande lag: Markus Larsson, Christoffer Bengtsson, Arbnor Queriqi, Tim Frederiksen, Patrik Sigurdsson, Filiph Sköld, Eddie Blad, Emil Gombos, Drilon Fana, Oliver Lönnberg. Ledare: Bo Frederiksen (tränare).

P96

Kvarnby IK – BK Näset 3-1 (3-1)
Mål: Hannes Cederholm, Simon Kralj, Viktor Helmer (KIK), Franz Brorsson (BKN)

Åldersklassens bäste spelare: Franz Brorsson (BKN)

Kvarnby IK:s segrande lag: Mattias Almkvist, Simon Kralj, Gustav Faxius, Jacob Persson, Jerry Randolph, Fredrik Hansson, Fredrik Malmgren, Anton Håkansson-Lundin, Viktor Helmer, Hannes Cederholm, Jesper Kugelberg. Ledare: Michael Faxius (tränare), Jonas Karlsryd (tränare) och Emil Appelgren (tränare).