U-laget kryssade mot Eriksfälts A-lag

Under långtifrån några idealiska förhållanden träningsmatchade IFK Malmös U-lag på fredagen mot division 4-klubben Eriksfälts FF. En match som i blåsten slutade oavgjord, 2-2 (1-2), sedan Dzevad Nezirevic kvitterat för "di gule" på stopptid.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det är ett positivt resultat med tanke på förutsättningarna. Vädret var inte precis det bästa med en kraftig vind, samtidigt som det var två A-lagsspelare som kom till matchen först fem minuter efter att den hade startat.

Dessa spelare, Dzevad Nezirevic och Kristoffer Bertolino, får alltså verkligen ta en funderare på vad de håller på med. De är från och med i år avlönade A-lagsspelare, men U-laget klarar sig bra utan dem om de inte kan lära sig att passa tiderna.

Om man ser till allt detta gjorde vi en fullt godkänd match. Spelet som vi presterade var ungefär vad jag hade förväntat mig på förhand och vi ska heller inte glömma att det var ett A-lag som vi mötte.

Matchen spelades 2 x 40 minuter.

IFK Malmö – Eriksfälts FF A 2-2 (1-2)

Arena: Heleneholms IP, konstgräs
Domare: Johnny Babic, Malmö
Mål: 1-1 (24) Aljosa Remetic, 2-2 (80+1) Dzevad Nezirevic (straff)
Varningar: Ali Burrniku, Aljosa Remetic (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Johan Elvström

Omar Aouida
Daniel Weclewicz
Mohammad Ibrahim
Mario Djordjevic

Demokrat Maxhuni
Toni Parlov
Aljosa Remetic
Erol Ali
Ali Burrniku

Edis Djugumovic

Avbytare

Ahmed Mohamed (Daniel Weclewicz 41)
Dzevad Nezirevic (Erol Ali 41)
Kristoffer Bertolino (Mario Djordjevic 41)