P94 körde över MM-tvåan

Så sent som för några månader behövde IFK Malmös P94 straffar för att vinna MM-finalen mot Bunkeflo IF. Nu heter de som bekant LB07 och när lagen på söndagen möttes i Vinterseriens första omgång vann "di gule" med hela 8-1.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det är egentligen fantastiskt att vi kan vinna med sådana stora siffror. Visst det var bara en träningsmatch, men vi mötte trots allt MM-tvåan 2007 och vi ställde dessutom upp med ett betydligt svagare lag än vad vi gjorde den gången.

Trots det presterade vi en mycket bättre fotboll än vad LB07 gjorde. Det skiljde faktiskt minst två klasser ute på planen och siffrorna var definitivt inte i överkant, snarare kunde vi ha gjort ännu fler mål.

IFK Malmö – LB07 1 8-1 (4-0)

Arena: Kulladals IP, konstgräs
Domare: Nikica Lukic, Malmö
Mål: 1-0 (13) Ljeutrim Peci, 2-0 (16) Dino Heldic, 3-0 (20) Jones Ahmad, 4-0 (26) Youssef Fakhro, 5-0 (40) Semir Sacirovic, 6-0 (47) Semir Sacirovic, 7-0 (50) Semir Sacirovic, 7-1 (55) N.N, 8-1 (58) Hamlet Svedin
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Liridon Capric
Vladimir Cvjetkovic
Wisam Elhabet
Mouhamed Ali Dhaini

Hamlet Svedin
Dino Heldic
Mustafa Alaibi
Jones Ahmad

Youssef Fakhro
Ljeutrim Pec

Avbytare

Semir Sacirovic
Viktor Skara
Mikael Szurpita (målvakt)