U-laget föll på koncentrationen

Under en del perioder släppte IFK Malmös U-lag på koncentrationen. Det kostade också "gulingarna" segern i fredagens träningsmatch mot division 5-klubben BK Flagg där det till slut blev förlust med uddamålet, 2-3 (0-1).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Jag tar den här förlusten som ett resultat av att vi i perioder hade svårt med koncentrationen. Det var således inga renodlade försvarsmisstag, utan mer att vi skapade otrygga situationer för oss själva där vi var tvungna att ta dumma beslut.

Vi hade trots detta en del bra målchanser och det gjorde att det ändå såg positivt ut. Det hade bara krävts lite skärpa till för att vi skulle ha vunnit den här matchen och rättar vi till bristerna bakåt ser det ljust ut.

IFK Malmö – BK Flagg A 2-3 (0-1)

Arena: Heleneholms IP, konstgräs
Domare: Johnny Babic, Malmö
Mål: 1-1 (72) Demokrat Maxhuni, 2-3 (80) Ismail Güven
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Driton Ademi

Abbas Abbas
Mohammad Ibrahim
Mario Djordjevic
Mateo Mandic

Erol Ali
Maher Touhami
Alden Smajlovic
Tobias Rosenlind

Demokrat Maxhuni
Walid Shams

Avbytare

Daniel Weclewicz (Mario Djordjevic 46)
Ismail Güven (Alden Smajlovic 46)
Nermin Besic (målvakt, Driton Ademi 46)
Aljosa Remetic (Erol Ali 60)
Ali Burrniku (Maher Touhami 60)
Toni Parlov (Abbas Abbas 75)