Knapp förlust för P92

Underläge med 0-3 efter en kvarts spel. Sedan stod IFK Malmös P92 upp riktigt bra i måndagens träningsmatch mot division 7-klubben Janstorps AIF och kom ikapp till 3-3 innan det blev ett nytt baklängesmål i slutminuterna.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Efter vår olyckliga första kvart med 0-3 i baken var det ett helt okej resultat. Killarna stod upp riktigt bra och klämde på ordentligt i närkamperna mot spelare på upp emot 90 kilo trots att många själva inte väger mer än runt 50 kilo.

Jag hade gärna sett att det hade stannat vid ett oavgjort resultat efter vår starka upphämtning, men det finns en naturlig förklaring bakom Janstorps segermål som kom då det inte var mer än några minuter kvar av matchen.

För att alla skulle få mycket speltid gjorde jag en del byten och då blev det tyvärr lite virrigt. Vi klarade inte av att riktigt hitta positionerna vid några tillfällen och då kom det här sista baklängesmålet som ett brev på posten.

Janstorps AIF A – IFK Malmö 4-3 (3-1)

Arena: Kämpavallen, grus
Mål: 1-0 (4) Daniel Dehlén, 2-0 (8) Daniel Dehlén, 3-0 (11) Torbjörn Holst, 3-1 (38) Omar Al-Hijazi, 3-2 (61) Andreas Omidfar Kiriazidis, 3-3 (78) Aleksandar Milutinovic, 4-3 (87) Christoffer Jacobsson
Varningar: Aleksandar Milutinovic (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Kristian Korlevski

Mattias Olsson
Kevin Lay
Dennis Zivkovic
Patrick Nilsson

Ervin Demjaha
David Nilsson
Milos Nikolic
Ammar Al-Khalisi

Aleksandar Milutinovic
Roy Nickling

Avbytare

Omar Al-Hijazi (Roy Nickling 29)
Andreas Omidfar Kiriazidis (Mattias Olsson 46)
Anto Vujica (Ammar Al-Khalisi 46)
Emanuel Frimpong (David Nilsson 46)
Rustam Noorzi (Dennis Zivkovic 46)