P96 föll mot MABI:s P95

IFK Malmös P96 förlorade söndagens träningsmatch mot Malmö Anadolu BI:s P95 med 1-3 (0-1). Tränaren Blerim Mullici, som luftade inte mindre än 22 spelare i matchen, var trots det nöjd med lagets insats.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Den här gången räckte det inte att vi gjorde vårt bästa för de var helt enkelt bättre. Det finns heller inte mycket att säga om det då vi mötte ett Malmö Anadolu BI som var ett år äldre och som presterade en mycket bra fotboll.

Vi skapade också flera farliga chanser, men lyckades tyvärr inte sätta våra lägen. Det var alltså absolut ingen dålig match som vi gjorde utan vi spelade en bra fotboll och kämpade verkligen som ett lag.

IFK Malmö – Malmö Anadolu BI P95 1-3 (0-1)

Arena: Malmö IP, grus
Domare: Serhan Yalcin, Malmö
Mål: 0-1 (7) N.N, 0-2 (32) N.N, 0-3 (56) N.N, 1-3 (60) Yusuf Semovski
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Jones El Jabali

Ahmed Fakhro
Mostafa Omar
Edmond Hani
Emir Rahman

Bassam Ahmad
Yousef El Beyrouti
Tarek Bekar
Osama Kassem

Mansoor Ataei
Benhur Menghis

Avbytare

Abdul Fathi
Afzal Sangin
Agon Ajeti
Besfort Xhafolli
Blend Karim
Drin Ajeti
Miriton Gashi
Mohamed Abduabdalla
Saber Azizi
Yusuf Semovski
Zakaria Awad