Inställt: Ängelholms FF ? IFK Malmö

Inställt i onsdags och inställt även imorgon. Med endast 13 spelare som fullföljde långfredagens träning blir det ingenting av påskaftonens träningsmatch för IFK Malmö borta mot Superettanklubben Ängelholms FF.

– Vi har för många spelare borta helt enkelt. Det är för lite med elva utespelare och två målvakter om man ska spela match, samt också få något vettigt ut av det, berättar Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

För två dagar sedan skulle "di gule" ha mött division 4-klubben BK Näset som ställde in på grund av många skador och sjukdomar.

Under fredagen tvingades IFK Malmö ringa till Ängelholms FF och göra samma sak. Det rör sig inte om några nya allvarliga skador i truppen, men de småskavankerna som har uppstått är ändå fullt tillräckliga för att det inte ska bli något.

– Utan träning blir det ingen match, även om det förstås är tråkigt att behöva ställa in en av de bättre matcherna. Vi får dock se till att göra det bästa av situationen och träna istället, säger Jonas Danielsson.

Träningsmatchen mot Ängelholms FF skulle ha haft avspark klockan 12:00 på påskaftonen och den tiden kommer man nu att träna på. Eftersom den rådande väderleken kan ställa till det blir det träning inne i Kombihallen.