Gula Damer vidare trots förlust

Det ville sig inte för division 3-klubben Gula Damer FF i distriktsmästerskapets tredje och sista gruppspelsmatch. "Gulingarna" förlorade med uddamålet, 0-1 (0-0), mot två nivåer lägre placerade Stora Harrie IF, men gick ändå vidare som grupptvåa.

Gula Damer saknade återigen avbytare och då årsdebuterande Carolina Videla skadade sig i den 78:e minuten tvingades man avsluta matchen med endast tio spelare. Sex minuter senare kunde Stora Harries Therese Ehrnstén göra matchens enda mål.

Stora Harrie IF – Gula Damer FF 1-0 (0-0)

Arena: Harrievallen
Domare: Filip Svensson
Mål: 1-0 (84) Therese Ehrnstén
Varningar: Hanna Svendsen (GFF)

GULA DAMER FF (4-4-2)

Annica Påhlsson

Camilla Bergström
Hanna Svendsen
Emma Dahlstrand
Josefine Björkegren

Emelie Magnusson
Nathali Persson
Paulin Rubensson
Carolina Videla

Linda Carlsson
Jenny Malmström

Avbytare