Inför Söderettan – Förändringar i IFK Malmö

Vilka spelare har kommit och gått i IFK Malmö inför säsongen 2008? Ifkmalmo.com har under våren gett dig senaste nytt om statusen i A-truppen.

Nyförvärv: Dan Mårtensson (Höllvikens GIF), Festim Bytyqi (Malmö FF), Ivan Milosevic (Kirseberg IF), Joakim Svensson (Tomelilla IF), Måns Sörensson (Falkenbergs FF), Philip Milenkovic (lån, Malmö FF), Tobias Liljewall (Vintrie IK).

Uppflyttade: Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic.

Förluster: Ali Jasim (LB07), André Grabowski (AB70, Danmark), Azeem Razwan (GIF Nike), Jeton Krasniqi (FBK Balkan), Jimmie Hermansen (Ramlösa Södra FF), Lirim Sali (klubb ej klar), Marcus Strand (Kirseberg IF), Martin Prahl (GIF Nike), Michal Aksamit (lån, FBK Balkan), Migjen Shaqiri (FBK Balkan), Niclas Jeppson (IFK Klagshamn), Niklas Hansson (återvänder efter lån, Malmö FF), Patrick Nilsson (återvänder efter lån, Trelleborgs FF), Philip Brandgård (Lilla Torg FF), Robin Nilsson Bogdanovic (klubb ej klar).