En stabil första halvtimme. Men efter 3-1 rasade allt för IFK Malmös P96 som något oväntat förlorade med hela 3-8 när man på onsdagen gick in i Malmömästerskapets andra omgång med bortamatch mot Heleneholms SK.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi förlorade matchen på grund av att vi trodde att den var vunnen när vi gjorde 3-1, men tyvärr så slutade vi då att spela fotboll, medan Heleneholms SK fortsatte att kämpa. Det gjorde att de till slut vann matchen full välförtjänt.

Självklart är det inte roligt att åka ur direkt, medan sådant här händer och det är bara att ta nya tag. Serien börjar ju snart och vi kommer med all säkerhet att spela bra fotboll då grabbarna kommer att göra allt för att vi ska lyckas så bra som möjligt i serien.

Startelvan (3-3): Jones El Jebali – Saber Azizi, Tarek Bekar, Agon Ajeti – Abdul Fathi, Yusuf Semovski, Bassam Ahmad. Avbytare: Afzal Sangin, Ahmed Fakhro,Drin Ajeti, Emir Rahman