Utdelningen lät vänta på sig för IFK Malmös B/U-lag i måndagens premiärmatch i reservlagsserien division 1 Elit. Först med tio minuter kvar kunde Dzevad Nezirevic slå in kvitteringen, 1-1 (0-1), på straff.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi började väldigt bra då vi pressade dem högt upp på planen och vann dessutom närkamperna. Det var därför tråkigt när Höllviken fick en märklig straff som varken jag eller deras ledare tyckte var korrekt dömd.
 
För andra gången på två dagar visade vi däremot en god moral och kunde hämta upp underläget. Helst vinner vi förstås alltid våra matcher, men om man kan spela oavgjort på bortaplan och vinna hemma är det bra.

Startelvan (4-5-1): Magnus Ringdahl – Abbas Abbas, Karim El hage, Ivan Milosevic, Joakim Svensson – Magnus Bönnemark, Ali Burrniku, Toni Parlov, Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic – Viktor Larsson. Avbytare: Tobias Rosenlind (Toni Parlov 46), Demokrat Maxhuni (Magnus Bönnemark 60), Walid Shams (Abbas Abbas 70), Ismail Güven.