U-laget utklassade Ystads IF

Ystads IF var i torsdagens match en munsbit för IFK Malmös U-lag i juniorserien division 1. "Gulingarna" var fullständigt överlägsna och vann till slut matchen med komfortabla 6-1 (4-0). 

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: 

Vi har försökt förbättra anfallsspelet sedan senaste matchen och därför var dagens prestation oerhört glädjande. Det var inte bara många avslut utan också en beslutsamhet som ledde fram till att vi lyckades göra sex mål.
 
Jag är även nöjd med vårt försvarsspel under 90 minuter. När siffrorna rinner iväg som de gjorde i den här matchen är det annars lätt att tappa koncentrationen och därmed organisationen, men det klarade vi av på ett utmärkt sett.
 
Varje poäng är viktig i serien och därför är jag förstås glad över den här trepoängaren. Det gäller nämligen att komma väl förberedda till det som kommer i framtiden, först och främst det täta matchschemat de närmaste veckorna.

Startelvan (4-5-1): Driton Ademi – Abbas Abbas, Toni Parlov, Kristoffer Bertolino, George Safi – Alden Smajlovic, Tobias Rosenlind, Ali Burrniku, Erol Ali, Demokrat Maxhuni – Ismail Güven. Avbytare: Walid Shams (Alden Smajlovic 46), Ahmed Mohamed (Demokrat Maxhuni 60), Daniel Weclewicz (Toni Parlov 60), Maher Touhami (Tobias Rosenlind 60), Mohammad Ibrahim (Ali Burrniku 60).