Direkt: IFK Värnamo ? IFK Malmö

En del buggar i systemet gjorde att det aldrig blev någon direktrapportering från premiären mot Husqvarna FF. De felen ska dock nu vara avhjälpta och på lördagen rapporterar ifkmalmo.com från bortamatchen mot IFK Värnamo.

Det är dock långtifrån enbart en tjänst där man kan följa matchen i realtid. Förutom allehanda information kring matchen finns det möjlighet att själv skapa sig en profil och chatta med andra supportrar.på "Internet-läktaren".

Tanken är att vi ska rapportera från samtliga seriematcher under säsongen 2008. För att det ska kunna göras så bra som möjligt behöver vi dock fler rapportörer, vilka kan anmäla sitt intresse till michael.lindholm@ifkmalmo.com

IFK Värnamo – IFK Malmö följer du från klockan 16:00 på:
http://test.everysport.com/sport_game.html?matchId=1057312&side=away

I samarbete med: Everysport.se