Det gick inte alls bra för IFK Malmös P97 som på lördagen förlorade sin andra match i P11 Sydvästra grupp A. "Gulingarna" blev utspelade från den första till den sista minuten och föll till slut med hela 0-11 (0-5) mot Hyllie IK.

Pierre Marante Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Hyllie IK tog tidigt ledningen i matchen och chockade oss genom att göra fem mål i första halvlek. Vi fick försvara oss hela matchen och hade svårt att få igång spelet. Hyllie var starkare, snabbare och bättre.

Det är givetvis tråkigt att förlora så stort. Vi måste dock komma ihåg att lagen vi möter i P11 Sydvästra grupp A har spelat med varandra ett par år, medan vi har tränat tillsammans sedan november. Detta var första gången som vi spelade på gräs.

Det är ju alltid kul att spela på "rätt" underlag, fast det är ovanligt att pojklag spelar på gräs här i Malmö. Något som kostade oss dyrt eftersom de flesta spelarna kom med grusskor. Vi får kämpa vidare och glömma matchen.

Startsjuan (3-3):
Farid Razwan – Khaled Abdul Rahim, Anas Hamidan, Mahmoud Tamim – Otto Sztojka, Miguel Mollinedo, Misike Szeregnyi. Avbytare: Elmin Sefoski, Gabriel Mollinedo, Kevin Hoxhaj.