IFK Malmös P92 har svårt att få spelet att fungera för tillfället. För andra matchen i rad brast det i självförtroendet för "di gule" som inte vågade hålla i bollen och åkte på hela 1-5 (0-1) i lördagens pojkallsvenska derby mot Malmö FF.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Ännu en gång visade vi alldeles för mycket respekt. Vi hade intalat oss att Malmö FF var mycket bättre och vi var livrädda för att gå in i närkamperna. På hela matchen tror jag inte att vi hade bollen mer än tio procent.
 
Jag tycker det är sorgligt att vi ska behöva vara rädda för vår egen skugga. Det var ett oerhört tafatt agerande, ingen tog tag i det och man hoppades att någon annan skulle gå in och göra jobbet åt en.
 
Malmö FF spelade i en helt annan division och det finns således mycket att jobba med inför matchen mot Husie IF nästa helg. Detta duger definitivt inte om vi ska nå några framgångar i den här serien.

Startelvan (4-4-2): Kristian Korlevski – Patrick Nilsson, Kevin Lay, Robert Pal, Simone Andaloro – Andreas Omidfar Kiriazidis, Aleksandar Milutinovic, Milos Nikolic, Ammar Al-Khalisi – Anto Vujica, Roy Nickling. Avbytare: Omar Al-Hijazi (Roy Nickling 32), Jonathan Johansson (Anto Vujica 50), David Nilsson (Aleksandar Milutinovic 55), Mattias Olsson (Andreas Omidfar Kiriazidis 70), Nerin Setic (målvakt).