Jovanovic segerskytt i B-laget

Med två mål såg Daniel "Bato" Jovanovic till att IFK Malmös B/U-lag på måndagen besegrade IF Limhamn Bunkeflo 2007 med uddamålet, 2-1 (1-1), i reservlagsserien division 1 Elit.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det är otroligt positivt med tre poäng i den här matchen. Vi känner alla en stor glädje efter vad som rent taktiskt var en riktigt bra match där jag tycker att vi vann fullt välförtjänt mot ett Limhamn Bunkeflo som dock alltid bjuder på tufft motstånd.
 
Under de sista 20 minuterna var det en öppen match med målchanser åt båda hållen. Det var nästan lite för spännande, men på samma gång var det därför extra roligt att vinna och kunna konstatera att vi är fortsatt obesegrade efter två omgångar i den här serien.

Startelvan (4-4-2): Magnus Ringdahl – Mario Djordjevic, Ahmedin Sudic, Karim El hage, George Safi – Mohmmad Ibrahim, Edis Djugumovic, Daniel Jovanovic, Dzevad Nezirevic – Viktor Larsson, Ismail Güven. Avbytare: Daniel Weclewicz (Mario Djordjevic 46), Walid Shams (George Safi 46), Mateo Mandic (Viktor Larsson 65), Erol Ali (Edis Djugumovic 70).