Det är något av årets händelse för IFK Malmö då allsvenska AIK på torsdagen kommer på besök till Malmö IP för match i Svenska Cupens andra omgång. Inspirationen är stor i ”di gule” som också tror att skrällchanserna är goda.
 
Matchen, som har avspark klockan 17:00, spelas på Malmö IP.
 
Truppen: Festim Bytyqi, Magnus Ringdahl – Dan Mårtensson, Ivan Milosevic, Jörgen Svensson, Joakim Persson, Magnus Bönnemark, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Zoran Jovanovic, Joakim Svensson, Edis Djugumovic, Måns Sörensson, Ahmedin Sudic, Tobias Rosenlind, Philip Milenkovic,
 
Aktuellt: Några större förändringar sker inte i 16-mannatruppen inför torsdagens match. Den enda spelaren som utgår är anfallaren Dzevad Nezirevic som ersätts av den blott 16-årige innermittfältaren Tobias Rosenlind.
 
Jimmi Olsson, tränare i IFK Malmö: Det är en hög prioritet på cupen och vi förväntar oss att det blir en bra match. En del förändringar görs i startelvan och de som får chansen hoppas vi verkligen ska ta den. Större inspirationskälla än att möta ett allsvenskt lag är som bekant svår att hitta.
 
Detta är en rolig match för oss och jag är övertygad om att alla kommer att bjuda till. Vi vet att vi har ett mycket bra lag som kan spela en underbar fotboll i sina bästa stunder. Oavsett uppställning är det förstås ett tufft motstånd, men det är samtidigt långtifrån någon omöjligt uppgift.