Ett klart fall framåt. Det var det för IFK Malmös P96 trots att laget på onsdagen åkte på ett nytt nederlag i P13 Sydvästra grupp B, 1-4 (0-2) borta mot IF Lödde.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en mycket bra match där vårt mål kom efter en mycket fin frispark av Agon Ajeti. Vi skulle dock ha haft två frisparkar till strax efter 1-2-målet som mycket väl kunnat ha resulterat i fler mål, men trots att vi försökte spela fotboll ville det sig inte riktigt den sista tredjedelen.
 
Jag kan däremot absolut inte vara missnöjd med vad mina spelare presterade. De kämpade trots allt, till skillnad från matchen mot Eslövs BK, som ett lag och spelet blev därmed också flera klasser bättre än vad det var i den matchen.
 
Drin Ajeti fick gå ner och spela högerback i Ahmed Fakhros frånvaro och gjorde det på ett strålande sätt. Han tog väl för sig såväl bakåt som framåt och i mina ögon rådde det inga tvivel om att utse honom till matchens lirare.

Startelvan (4-4-2): Saber Azizi – Drin Ajeti, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Osama Kassem – Yousef El Beyrouti, Agon Ajeti, Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski, Abdul Fathi. Avbytare: Afzal Sangin, Benhur Menghis, Mansoor Ataei, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla.