Avspark: Lindome GIF – IFK Malmö

På lördag den 10 maj klockan 16:00 är det avspark mellan Lindome GIF och IFK Malmö i division 1 Södra. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.
 
TRUPPERNA
 
Lindome GIF: Mathias Jevås,’Jesper Hagman – Jonathan Ask, Alexander Ask, Martin Hernefors, Daniel Svensson, Patrick Bernvid, Emil Jansson, Daniel Olsson, Rami Kurdali, Emil Gunnarsson, Robin Eriksson, Erik Green, Erhan Erdogan, Ifeanyi K. Nwachukwu, Andy Erheriene.
 
IFK Malmö: Festim Bytyqi, Magnus Ringdahl – Dan Mårtensson, Ivan Milosevic, Jörgen Svensson, Joakim Persson, Magnus Bönnemark, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Zoran Jovanovic, Joakim Svensson, Dzevad Nezirevic, Viktor Larsson, Måns Sörensson, Ahmedin Sudic, Philip Milenkovic.
 
AKTUELLT
 
Lindome GIF: En hjärnskakning drabbade försvararen Michael Johansson i förlustmatchen mot Västra Frölunda IF senast. Det gör att han i varje fall inte kan vara med i morgondagens hemmamatch mot IFK Malmö.
 
IFK Malmö: Två ändringar sker den här gången i IFK Malmö. Edis Djugumovic (ont i ryggen) och Tobias Rosenlind (sjuk torsdag-fredag), utgår. De ersätts i sin tur av Dzevad Nezirevic och Viktor Larsson.
 
TRÄNARNA TYCKER
 
Conny Winge, tränare i Lindome GIF: Jag vet egentligen inte alls vad IFK Malmö går för. Det är klart att vi går in med respekt i matchen, men vi är kreativa med en egen spelidé som vi tror fullt ut på och därför räknar jag med vinst i den här matchen.
 
Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Segern senast hemma mot Skövde AIK hoppas vi förstås har gjutet gott mod i spelarna. Det var inte så bra i andra halvlek, men huvudsaken för självförtroendet var att vi fick med oss tre poäng från den matchen och vi åker upp med en positiv känsla.
 
Lindome vet vi dock i praktiken ingenting om, varken vet vad de har för spelare eller hur de ställer upp sitt lag. Vi förlitar oss därför som alltid på vårt eget spel och vi hade inte åkt 30 mil enkel väg om vi inte hade trott stenhårt på vinst.