B-laget utklassade Kristianstad

Det var dämpad stämning i IFK Malmös B/U-lag efter 3-4-förlusten mot IFK Hässleholm. En vecka senare var dock "di gule" tillbaka som vinnare igen i reservlagsserien division 1 Elit då det blev hela 4-0 (1-0) i måndagens match mot Kristianstads FF.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var en bra taktiskt genomförd match av IFK Malmö där hela laget hittade varandra tidigt och ett gott samarbete i försvaret gav utrymme framåt. Vi orkade också springa och vann närkamper i 90 minuter, något som gjorde mig glad inför vad som komma skall.

Under den första timmen hade vi ett disciplinerat försvarsspel för att sedan tyvärr tappa lite grann. Offensivt tog vi däremot oss hela tiden fram med ett rakt anfallsspel och vi var oerhört heta inne i straffområdet, vilket ledde fram till de fyra målen.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Daniel Weclewicz, Toni Parlov, Mario Djordjevic, Joakim Svensson – Mohammad Ibrahim, Ali Burrniku, Edis Djugumovic, Demokrat Maxhuni – Dzevad Nezirevic, Viktor Larsson. Avbytare: Mateo Mandic (Daniel Weclewicz 60), George Safi (Ali Burrniku 70), Maher Touhami (Edis Djugumovic 70), Walid Shams (Demokrat Maxhuni 70), Omar Aouida (Viktor Larsson 75).