Tre matcher på sju dagar ska från och med söndag hinnas med för IFK Malmö i Söderettan. För att ytterligare spetsa till det går ”di gule” på onsdagen in i distriktsmästerskapets tredje omgång mot division 4-klubben BW90 IF.
 
En match som IFK Malmö inte på något sätt kan ta lätt på även om BW90 i normala fall inte ska innebära några större problem. Enda chansen att ta sig till Svenska Cupen är nämligen genom en kvartsfinalplats i DM och för det behöver "gulingarna" vinna två matcher.
 
Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Malmö Stadion plan 7.
 
Truppen: Festim Bytyqi, Magnus Ringdahl – Ivan Milosevic, Jörgen Svensson, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Joakim Svensson, Viktor Larsson, Edis Djugumovic, Måns Sörensson, Demokrat Maxhuni, Ahmedin Sudic, Tobias Rosenlind, Philip Milenkovic.
 
Aktuellt: Två tillgängliga spelare ur den senaste startelvan, högerbacken Dan Mårtensson och yttermittfältaren Magnus Bönnemark, får vila helt i morgondagens DM-match. Edis Djugumovic och U-lagsspelaren Demokrat Maxhuni, ersätter i den uttagna 16-mannatruppen.
 
Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Jag förväntar mig helt enkelt att vi ska gå ut och vinna det här utan några problem. Vi ska absolut inte behöva göra samma misstag och uppträda med samma nonchalans som senast vi mötte ett lag i division 4.
 
Det som vi också hoppas på är att vi ska kunna göra slut på matchen redan på ett tidigt stadium. Vi är nämligen väl medvetna om att BW90 IF kommer att tända till mer och få rejält med spring i benen om vi dröjer med ett avgörande eftersom de då ser sin chans till en skräll.