IFK Malmös U-lag föll med klara 1-4 (0-2) i torsdagens match mot Trelleborgs FF i juniorserien division 1. En match där det täta spelschemat, med sex matcher på tio dagar, satte sina spår hos "di gule" som kom med sex spelare födda 1992.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det här var en match som vi förlorade redan under de 20 första minuterna. De unga pojkarna, födda 1992, gjorde två onödiga misstag på kort tid och det kom tyvärr att prägla hela den här tillställningen. Samtidigt är det nyttiga läropengar som de kan ta med sig ner till sitt lag.

Förstås var det en rejäl uppförsbacke för vår del. Vi rörde också om lite inför den andra halvleken med endast tre backar och det gav en hel del boll samt ett ganska jämnt spel, men vi hade inte riktigt den kraften som krävdes för att anfalla i någon större utsträckning.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Patrick Jovcevski Nilsson, David Jovcevski Nilsson, Robert Pal, Mario Djordjevic – Maher Touhami, Erol Ali, Alden Smajlovic, Ahmed Mohamed – Omar Aouida, Walid Shams. Avbytare: Emmanuel Frimpong (Robert Pal 46), Milos Nikolic (David Jovcevski Nilsson 46), Ammar Al-Khalisi (Patrick Jovcevski Nilsson 70).